![]() |
Де і як відпочиває молодь в нашому місті
Де і як ви порадите відпочити ввечері? |
Re: Де і як відпочиває молодь в нашому місті
Все зависит от ваших интересов, возраста и т.д. Я, к примеру, дома за телевизором.
|
кто как хочет (и как может) так и отдыхает. К сожалению, сейчас такое время: спасение утопающих - дело рук самих утопающих.
|
*так много девушек красивых,
а я играю Контрл-Страйк* :( то був епіграф. не буду нічого говоити за вечір, але вдень можна сходити в Малібу. культурно/чистенько/не накурено і є все що потрібно :) такий собі кафетерій а ля з якогось буржуйського серіалу |
Во первых Всем Здраствуйте!
Хотелось бы узнам кто здесь откуда и какими судьбами. Относительно вопроса могу сказать своё мнение - что отдыхать вообще хорошо там где хорошо отдыхаеться.... (как найдете - скажите) А по поводу кабаков и т.п. - так эта тема уже поднималась на МНОГОСТРАДАЛЬНОМ форуме "Шепетовского Телеграфа" созданым и уничтоженым самим Д.С. (то отдельный разговор :wink: ) |
Скорее всего не все посещали сайт Д.С.
|
:
|
Кабак кабаку - рознь. Есть приличные места, где можно прилично отдохнуть. А есть забегаловки, куда и заходить тошно.
|
А що, усі такі перетружені, що тягне відпочивати... а працювати хто буде?!! Втілювати так би мовити завдання та накази Партії та нового партайгеноссе В.А.Ю.
Тю... що це я про політику. Особисто я практично завжди (не залежно від місця і міста перебування) відпочиваю в колі друзів. Окрім того, Шепетівка навколо має чудові ліси (це для любителів активу - тобто не для мене). А краще від вечірки під гітарку з хорошою кампаною й придумати щось важко... Ну там плюс пиво, плюс пісні, плюс (цензура) і так далі... |
Работать, чтобы отдохнуть;
Отдыхать, чтобы снова работать! |