Если это ваш первый визит, рекомендуем почитать справку по форуму.
Для размещения своих сообщений необходимо зарегистрироваться.
Для просмотра сообщений выберите раздел.
Данні про логін та пароль всі користувачі мали отримати на свої електронні скриньки. Якщо ви не отримали такого листа то ви можете відновити пароль тут.
Hard & SoftОбговорюємо все що повязано з компютерами
Срочно нужен хард, он же жесткуй диск, для моего старенького компа.
Мой посыпался, гад.
Может быть хард от 40 гиг ну и до 120 пожалуй, выше нет смысла платить деньги. Самое важное то, что хард нужен с старым разъемом, IDE вроде бы назывался. Вобщем старый широкий разъем.
Пишите, звоните, рассмотрим.
блін , трохи якось малувато. Якщо на нього Винду с прогами поставити, то запхається весь можливо. Хоча як варіант, можливо.
Напиши конкретніше що і як, що хочеш за це і т.п. Часу в мене не так багато, може твоя пропозиція буде єдина
Вінт Фуджицу
Куплений в колишнього модератора Монаха)
після цього пару раз врубився для перевірки
зараз лежить без діла
трохи шумноватий,але дивлячись на рік випуску то це норм)
Вінт Фуджицу
Куплений в колишнього модератора Монаха)
після цього пару раз врубився для перевірки
зараз лежить без діла
трохи шумноватий,але дивлячись на рік випуску то це норм)
прошу 40грн
ну, шуми, це бсна річ, хоча сподіваюсь що вуха не закладає :)
а головне, він реально робочий? Без битих кластерів? Бо якщо трухануто-посипаний, то суті в ньому малувато, в мене такий на 80 є
Та, в принципі, ти знаєш, може я б його забрав і нехай лежить як резерв.
Буде якщо щось, то вже хард з історією, ти купив в одного форумчанина, продав другому, потім я його далі може передам, якщо не пригодиться. :)
Я завтра думаю буду лазити по місту, може завтра і забрав би, або якщо не вийде, то післязавтра. Катани мені якісь координати до тебе.