Если это ваш первый визит, рекомендуем почитать справку по форуму.
Для размещения своих сообщений необходимо зарегистрироваться.
Для просмотра сообщений выберите раздел.
Данні про логін та пароль всі користувачі мали отримати на свої електронні скриньки. Якщо ви не отримали такого листа то ви можете відновити пароль тут.
Новини офіційного сайту містаТак як на офіційному сайті нашого міста заборонені коментарі ви можете коментувати їх новини в цьому розділі
Не знаю чи тут де треба пишу так ,що зарання вибачаюся..
Питання таке в нас в фірмі заставили підписатися поголовно на газету "шепетівка" чи щось вроді таке от і питаю : що за газета , кому належить ,яким чином так робить. хтось про неї щось чув.. мабуть якомусь регіоналу кишеню набиваїм чи ні ????
Питання таке в нас в фірмі заставили підписатися поголовно на газету "шепетівка" чи щось вроді таке от і питаю : що за газета , кому належить ,яким чином так робить. хтось про неї щось чув.. мабуть якомусь регіоналу кишеню набиваїм чи ні ????
Саме так, регіоналу, а саме Антонюку Сергію Андріювичу. А хто саме змушує підписуватись? Директор фірми? Радив би фільмувати такі випадки і викладувати сюди.
І в чому, власне, полягає мета Вашого допису?
Ви, по команді начальства виписали газету, а потім на форумі написали, що вас гноблять.
То треба було відстояти свою позицію і відмовитись виписувати непотрібну Вам пресу. А після цього надавати ситуації розголосу. І це булоб по совісті.
А так перед начальством Ви паїнька, а на форумі бунтар чи то жертва ситеми котрій всі мають співчувати...
Якась така типово українська поведінка. Нажаль.
Берут мои нецки
"І в чому, власне, полягає мета Вашого допису?" --- Мета мого запису полягала довідатися що за газета,хто власник. як прикриваючись властю набивати собі кишеню з простих громадян.
"Ви, по команді начальства виписали газету, а потім на форумі написали, що вас гноблять.
То треба було відстояти свою позицію і відмовитись виписувати непотрібну Вам пресу. А після цього надавати ситуації розголосу. І це булоб по совісті. А так перед начальством Ви паїнька, а на форумі бунтар чи то жертва ситеми котрій всі мають співчувати..." -- Нас дійсно заставили написати заяву але ніхто незнав навіщо ,через тижнів два стало відомо, що повиписували нікому непотрібну "Шепетівку" , хотів би я побачити ваші дії в такій ситуації а не теривенити язиком на форумі "які ви паєнька" перед начальством, я просто ще хочу деяке времмя тут пропрацювати, адже всі знають що роботу непогану в Шепетівці знайти дуже важко.
"Якась така типово українська поведінка. Нажаль." -- А ви що психолог ,що критикуєте українців чи можливо москаль? знаєте як кажуть "несудіт і небудете судимі"
Последний раз редактировалось patriot87; 09.12.2011 в 15:50..
А чому ви так впевнені, що якщо колектив відмовиться підписувати газету то вас одразу попруть з роботи? Радив би вам почитати закони про звільнення працівників. Якщо ви оформлені легально, то вас без причини поперти з роботи не можуть.
__________________ Я вже давно не адмін сайту!!! Хватить мене мучати питаннями!!!
Шо попроуть весь колектив разом? Дуже сумніваюсь
Але вже подібна тема піднімалась, там тоже почали нити коли гроші на памятник Ядухі здавали.
Коротше я скажу так, ми живем так як живем не через те шо у нас влада така, а через те шо люди такі лемки, їм срать за пазуху будуть а вони будуть далі плакати. Адже так важко зкооперуватиь навіть в рамкі колективу на роботі.
__________________ Я вже давно не адмін сайту!!! Хватить мене мучати питаннями!!!
А чому ви так впевнені, що якщо колектив відмовиться підписувати газету то вас одразу попруть з роботи? Радив би вам почитати закони про звільнення працівників. Якщо ви оформлені легально, то вас без причини поперти з роботи не можуть.
Закон я четаю. І ви повині знати що причину звільнити можня для будь кого знайти абино захотіти, навіть при поводом скорочення обсягу фірми
---------- Додано о 15:42 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 15:21 ----------
Цитата:
Сообщение от Dj Os
Шо попроуть весь колектив разом? Дуже сумніваюсь
Але вже подібна тема піднімалась, там тоже почали нити коли гроші на памятник Ядухі здавали.
Коротше я скажу так, ми живем так як живем не через те шо у нас влада така, а через те шо люди такі лемки, їм срать за пазуху будуть а вони будуть далі плакати. Адже так важко зкооперуватиь навіть в рамкі колективу на роботі.
не всі люди в колективі одинакові . попруть тільки завзятих бунтарів . кажиш що люди терплять коли їх гноблять , лічно мені втрачати нічого і можу виступити проти начальства але луче працювати ніж вдома сидіти .Тоді постає питання за які шиши жити ,як нізким неспрацюїшся. Лічно мені нежалко тих 70 гриваків за ту газети і нити за них несобираюся . але нема закону для влаті все через жопу роблять аби було вигодно тільки їм . був вислів якоїсь відомої людини "Україна буде жити як франція тільки українців там небуде " такщо панове це деградація націїї яку незупинити.
OS питання : ти десь працюїш чи начитавшись форумів розказуїш про свободу слова?
Последний раз редактировалось patriot87; 09.12.2011 в 16:46..