Если это ваш первый визит, рекомендуем почитать справку по форуму.
Для размещения своих сообщений необходимо зарегистрироваться.
Для просмотра сообщений выберите раздел.
Данні про логін та пароль всі користувачі мали отримати на свої електронні скриньки. Якщо ви не отримали такого листа то ви можете відновити пароль тут.
ФлеймТут спілкуємся про теми які не підійшли до жодного з розділів
щоб не путатись ,можливо створити ще одну тему віддам у дар
До речі, я хотіла створити тему "Віддам", на нашому форумі навіть є "Поменяю полезные вещи на вкусности", але, думаю, що досить цієї, яка буде поєднувати в собі 2. Щось і ця тугенько продвигається, а якщо та буде окремою, навіть не знаю. :)
навіть куплю за невеликі гроші старезний ноутбук мощі якого вистачить на запуск хоча б 95-го віондовса. (можна з битими пікселями(кусками екрану), не всіма кнопками, без батареї. Аби включався)
навіть куплю за невеликі гроші старезний ноутбук мощі якого вистачить на запуск хоча б 95-го віондовса. (можна з битими пікселями(кусками екрану), не всіма кнопками, без батареї. Аби включався)
Бачив такий раритет в Хмельницькому. IBM Thinkpad. З приводом для гнучких дисків. Але ціна аж 600 грн.
на нетішинському форумі багато такого антикваріату продають[COLOR="Silver"]
---------- Додано о 19:58 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 19:47 ----------
прийму в дар або куплю за розумну ціну старий ліноліум.
розмір - приблизно 3 на 4 метра (можна і більше)
якщо є ще щось подібне (щоб можна було мити,для підлоги)
пропонуйте!
Последний раз редактировалось LuK; 13.03.2011 в 10:05..
ШАНОВНИЙ АДМІН,якщо ви не дивитесь телевізор,може у ВАС його нема,бо я не знаю,була реклама,що від алкоголізма лікують у клінікі ДАР,що таке дар ,я зрозумів по своєму,так що ваше попередження всуньте собі у тупу,хочеш забань мене пожизненьо,повірь,мені пофіг,но ти не правий